Ψυχοθεραπεύτρια - Κοινωνική Λειτουργός Med    

ΑΒιογραφικό

Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο ΑΤΕΙ Αθήνας Κοινωνικής Εργασίας λαμβάνοντας παράλληλα Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Κοινωνικού Λειτουργού. Στην συνέχεια άσκησα αυτή μου την ιδιότητα σε φορείς του δημοσίου, όπως το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας Κορίνθου, το Αρεταίειο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, το ΝΙΜΤΣ (417 Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού), Συμβουλευτικό κέντρο Αθήνας, με αντικείμενο την ενδοοικογενειακή βία κ.α.

Παράλληλα, συνέχισα την εκπαίδευση μου στην Yπαρξιακή Συστημική Ψυχοθεραπευτική μέθοδο στο Ινστιτούτο Αντίστιξη (2009), έχοντας ανθρώπους που συνετέλεσαν στην εκπαιδευτική, εποπτική και θεραπευτική μου διαδρομή. Η διαδρομή αυτή ολοκληρώθηκε με την εκπαίδευση μου στην ομάδα Γενεογράμματος (2017). Είμαι μέλος στην Ελληνική Εταιρεία Συστημικής Οικογενειακής Θεραπείας (ΕΛΕΣΥΘ).

Από το 2009 είμαι εκπαιδεύτρια των Επιμορφωτικών Προγραμμάτων, Σχολών Γονέων του ΙΝΕΔΙΒΙΜ και αυτό μου έδωσε το έναυσμα να ασχοληθώ με την εκπαίδευση ενηλίκων. Είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος Med στην εκπαίδευση ενηλίκων και Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, ΕΟΠΠΕΠ.


Έχω εκπαιδευτεί από το Libera Universita dell' Autobiografia της Ιταλίας στο εργαλείο Αυτοβιογραφικής Γραφής ¨Γράφοντας μετά τη Σιωπή: Ενισχύοντας τις Δεξιότητες Αυτοβιογραφικής Γραφής ως Μέσο Στήριξης Γυναικών που Επέζησαν της Έμφυλης Βίας¨, στο πρόγραμμα ΑΡΙΑΔΝΗ ¨Πρόγραμμα κατάρτισης επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας για το φαινόμενο του εθισμού των εφήβων στο διαδίκτυο, καθώς και για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και οι έφηβοι από την ανεξέλεγκτη χρήση του διαδικτύου¨ από την Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β΄Παιδιατρικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών – ΕΚΠΑ. Και στο Μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ¨Αναπτυξιακή Ψυχοπαθολογία παιδιών και εφήβων¨.


Το διάστημα αυτό εργάζομαι ως ψυχοθεραπεύτρια ενηλίκων και εφήβων στο ιδιωτικό μου γραφείο. Ακόμα, είμαι συντονίστρια / εκπαιδεύτρια ομάδων για ενήλικες και εφήβους.
Υπηρεσίες:


  • Ατομική Ψυχοθεραπεία
  • Ομαδική Ψυχοθεραπεία
  • Θεραπεία Ζευγαριού
  • Συμβουλευτική Γονέων & Οικογένειας
  • Ψυχοθεραπεία Εφήβων
  • Ομάδες Εφήβων
  • Ομάδες Γονέων
  • Ομάδες Αυτοβιογραφικής Γραφής
  • Επίλυση Συγκρούσεων στον Εργασιακό Χώρο - Διαχείριση Άγχους

Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική

Λεωφ. Κηφισίας 89-91, Αμπελόκηποι / 6980919873 - 2114166589
Instagram: giota.dimitriadi / www.giotadimitriadi.gr / g_dimitriadi@yahoo.com